2022 Workshop Schedule
Registration is required for these workshops.
Find the Workshop Registration tab in the Home page menu.
A link will be provided to those who register by 5pm, Sunday, March 20th. This will ensure you will receive the needed link.
pt=Pacific time / et=Eastern time
Monday March 21st
1. 12:00 PM - 1:00 PM et
9:00 AM - 10:00 AM pt Meet the Editors (1 hr) Allaire, Pohl, Young, Babchuk
2. 1:00 PM - 2:00 PM et
10:00 AM - 11:00 AM pt Post-Pandemic and English Language Learners (ELLs) (1 hr) Fayazpour
3. 2:00 PM - 3:30 PM et
11:00 AM - 12:30 PM pt Action Research in Education (1.5 hrs) Skousen
4. 4:00 PM - 5:30 pm et
1:00 PM - 2:30 pm pt Publishing in JEQR and in Qualitative Journals: Outlining Strategies for Success (1.5 hrs) Young, Luethke, Babchuk
5. 5:30 PM - 6:30 PM et
2:30 PM - 3:30 PM pt Twenty-First Century Skills Development in Technology-Integrated Learning: Digital Affordances and Assessment Strategies (1 hr) Vongkulluksn
Tuesday March 22nd
6. 12:00 PM - 1:30 PM et
9:00 AM - 10:30 AM pt Grad Student Colloquium (1.5 hrs) Killham, Lu, Ekpe
7. 1:30 PM - 3:00 PM et
10:30 AM - 12:00 PM pt Demystifying Grounded Theory Coding (1.5 hrs) Boswell, Babchuk
8. 3:30 PM - 4:30 PM et
12:30 PM - 1:30 PM pt The "Teaching & Learning Online" Series (1 hr) Allaire, Killham
9. 4:30 PM - 6:00 PM e
1:30 PM - 3:00 PM pst Mixed Methods Research (1.5 hrs) Vo
10. [recorded session] Statistical Language R (1.5 hrs) Liu [the recorded video link will be sent to those who register]
Workshop descriptions and presenter bios are available when you go to the Workshop, Graduate Student Colloquium, or Meet the Editors pages on this website.
We hope you will find these workshops to be of interest and help in your academic career and research.